Zaterdag 1 juni is het weer Club40 in Podium Victorie.
Zaterdag 1 juni is het weer Club40 in Podium Victorie. (Foto: Dienske Fotografie)

Zaterdag 1 juni: Club40 in Podium Victorie

zaterdag 1 juni 2024 21:00

ALKMAAR - Wie van dansen houdt kan zaterdag 1 juni weer terecht bij Club40 in Podium Victorie. Vanaf 21.00 uur is iedereen vanaf 35+ welkom. 

“Vroeg uitgaan is nu hip!”, zegt organisator Richard Verheugd. De voormalige programmamanager van de Waerdse Tempel liep twaalf jaar terug al met het idee om een Clubnight te starten voor stappers die vroeger uitgingen in regionale discotheken. Veel mensen misten ook echt een Clubnight voor de oudere stapper in de regio Alkmaar. 

Discopaleis

“Destijds vonden een speciale locatie in de Van Gaal Lounge in het AZ-Stadion. We moesten ons wel aan de sluitingstijd houden van 02:00 uur. Vroeg starten dus, maar zou dat vroege uitgaan wel werken? We kregen reacties zoals: ‘helemaal goed, heb ik nog wat aan m’n zondag’, ‘beter, kan ik makkelijker oppas regelen’ en ‘altijd dat wachten tot middernacht, hoezo wachten?’ Zo ontstond Club40 en wie had kunnen bedenken dat vroeg uitgaan, nu in 2024, zelfs gewoon cool, hip & happening zou zijn? De Club40-avonden beginnen nog steeds om 21:00 uur en zaterdag 1 juni is Podium Victorie weer de ‘place to be’ voor 35-plussers die nog graag een avondje dansend doorbrengen. We vieren trouwens nog niet ons twaalfjarig bestaan (dat gebeurt later dit jaar), maar het belooft wel een waar zomers Discopaleis te worden, met twee Trust Dj’s (Paaspop), Michael Admiraal & Gerard Kok (Taverne) en DVD-J Dennis Verheugd (Radio 10) met zijn videoclips, aangevuld met fabuleuze shows van WAAH!. Verder is er een Surifood-corner met volop lekkers.

Check www.club40.nl voor vriendelijk geprijsde Early-bird tickets. Speciale wensen of suggesties? Mail info@rejoice-events.nl. Podium Victorie is te vinden aan Pettemerstraat 5 in Alkmaar. Minimale leeftijd is 35+, maar jongeren in gezelschap van 35+ zijn ook welkom. Meer informatie en tickets via podiumvictorie via deze link!