Geweldige Koningsdag in Egmond

Nieuws
Linda de Rooij, Philip de Baar, Marcel van Opstal, Mariska Gul en Steef Vos.
Linda de Rooij, Philip de Baar, Marcel van Opstal, Mariska Gul en Steef Vos. (Foto: aangeleverd)

EGMOND - Voor de tweede keer organiseerden Philip de Baar, Mariska Gul en Linda de Rooij uit Egmond aan Zee de geweldige Koningsdag op het Burgemeester Emmaplein.

Door mond tot mond reclame, en de media werd het op het Burgemeester Emmaplein een mega drukke en een geweldig gezellige Koningsdag. Velen die normaal naar Alkmaar en Amsterdam gingen, waren nu in Egmond aan Zee aanwezig. Daar startte de organisatie met allemaal kraampjes voor jong en oud. Waarna rond 13.30 het spektakel begon met verschillende bands. Deze bands speelden muziek uit de jaren ‘70 tot nu. Alles was tot in de puntjes verzorgd.

Waar een klein dorp groot in kan zijn

De alcoholische en non-alcoholische drankjes werden verkocht tegen normale prijzen. Aan alles was gedacht; beveiligers, toiletten incl. toiletpapier en geen wachtrijen. Snelle bediening, goede muziek. Vele bekenden uit de drie Egmonden en omgeving waren aanwezig. Voor een ieder was het toegankelijk, mede omdat alles niet te duur was. Zelfs het zonnetje kwam nog even langs.

De organisatie dankt iedereen die erbij was en heeft geholpen en ziet iedereen graag volgend jaar weer. 

Bedankt Foto : Linda , Filip , Marcel ,Mariska , Steef Bouw hulp ; Patrick Tromp , Dennis Tjassens keizer , Martijn Blauwboer, Bart Dekker.