The Rocking Robins op de Breestraat

Uitgaan
The Rocking Robins.
The Rocking Robins. (Foto: aangeleverd)

BEVERWIJK - The Rocking Robins brengen op zaterdag 11 mei vanaf 14.00 uur de sfeer van toen weer naar de Breestraat. De band bijt de spits af van het nieuwe muzikale seizoen.

The Rocking Robins begonnen in 1964, toen nog onder de naam The Robins. Ze boekten vele successen met hun optreden met als hoogtepunt een radio-opname bij KRO Springplank en een tv-optreden bij Twien via een talentenjacht.

Na een korte onderbreking in 1988, volgende een try-out in Velsen-Noord, gevolgd door een tv-optreden bij Veronica, vijf cv-opnames, een optreden bij de Cliff & Shadow fanday in Eindhoven en vele festivals.

De band wordt nog regelmatig gevraagd voor hun jukebox-jive repertoire. The Rocking Robins bestaat uit zangeres Maaike de Vries, sologitarist Flip Kleine, ritmegitarist Hein Kleine, basgitarist George Klink en drummers Ger Motshagen en Guus Pattiwael van Westerlo.

Muziekpodium op de Breestraat

In totaal komt het muziekpodium tien keer in het Beverwijkse Stadshart te staan. De organisatie wil zoveel mogelijk lokale bands en zangtalenten programmeren. De muziektent wordt neergezet ter hoogte van Breestraat 60.