Medailleregen bij wedstrijd DOS-GTH

Sport
Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker Aangeleverd door: Liesbeth Oonk.
Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker Aangeleverd door: Liesbeth Oonk. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - Zondag 21 april werd de halfjaarlijkse wedstrijd tussen DOS Castricum en GTH Heiloo gehouden. Aan deze wedstrijden deden de jongste selectiedeelnemers van de club mee: Jans van der Maat, Elise Chivan, Carlijn Klein, Jente Wondaal, Roos van Schagen, Lola Wijker, Liz Wesker, Sophie Lee en Fenna Groen. 

Medailleregen bij wedstrijd DOS-GTH

De turnsters waren over vier toestellen verdeeld, dus het publiek hoefde zich niet te vervelen. Zo turnde Fenna Groen voor het eerst een salto als afsprong bij brug. Roos en Jente turnden overal strakke oefeningen. Sophie maakte het spannend bij sprong door steeds een te lage salto te springen, maar toen het erom ging, zat zij zo hoog dat zij zichzelf verbaasde. Als een van de jongste had Jans de moedigste handstand op de balk laten zien. Carlijn ging als een speer op vloer, met strakke armen en tot slot zette Elise op alle toestellen stabiele oefeningen neer. De turnsters waren in verschillende leeftijdsgroepen verdeeld. Dit leidde tot een zilveren medaille voor Elise (2016), Jente (2015) Roos (2014) en Sophie (2013). De gouden medailles gingen naar Liz (2014) en Fenna (2013). 

Mocht uw dochter (geboren in 2017 of ouder) ook graag bij de selectie trainen, dan kunt u uw dochter inschrijven voor de testdag op zondag 26 mei. Meer informatie: info@doscastricum.nl. Deze dag is ook open voor niet-leden.