Lokale staf aan het werk in Phulbari
Lokale staf aan het werk in Phulbari (Foto: Ria Schmitz)

6e PhySCI Fietstocht voor Bangladesh

zondag 26 mei 2024 9:30 tot 17:00

Een prachtige recreatieve fietsroute van ca. 50 km voert u door duinen, parken, landgoederen en langs historische plekjes (inkorten is mogelijk). Bij de start en rustplaats onderweg is een versnapering inbegrepen.

De opbrengst komt volledig ten goede aan de dagcentra voor gehandicapte kinderen in Bangladesh die door Stichting PhySCI in samenwerking met de lokale partner ADD zijn opgezet.

Om de 350 gehandicapte kinderen in de dagcentra van Phulbari en Mymensingh de juiste zorg te kunnen geven, is veel geld nodig. Voor hulpmiddelen voor de kinderen, voor een eenvoudige maaltijd als de kinderen op het dagcentrum zijn. En niet te vergeten voor de enthousiaste lokale staf die, samen met de ouders, hun uiterste best doen het leven van de kinderen te verbeteren.

Startplaatsen zijn in Wassenaar (Adriaan Pauwstraat 30) en Den Haag (Ru Paréstraat 35).

Starten kan vanaf 9:30 uur tot 13:00 uur.

Inschrijven kan per mail aan kees@physci.nl met vermelding van uw naam, het aantal personen en waar u wilt starten. 

De inschrijfkosten zijn € 25,- per persoon (kinderen tot 16 jaar gratis) en dienen vòòr 22 mei overgemaakt te worden op bankrekening NL75 TRIO 0197741142 t.n.v. Stichting PhySCI o.v.v. Fietstocht Bangladesh.

Inschrijven op de dag zelf kan ook nog, tegen contante betaling (gepast!).

Heeft u zich vòòr 22 mei ingeschreven en betaald per bank, dan krijgt u de routebeschrijving, inclusief routekaartje en GPX bestandje, vòòr zondag 26 mei per mail toegestuurd.

Doet u ook mee? 

U doet de kinderen in Bangladesh er een groot  plezier mee!

Meer informatie over het project in Bangladesh is te lezen op onze website www.physci.nl.