De winkeliers in het Hart van Langedijk vieren de Week van de Stenen Winkel
De winkeliers in het Hart van Langedijk vieren de Week van de Stenen Winkel (Foto: aangeleverd)

Enthousiaste winkeliers vieren Week van de Stenen Winkel

maandag 13 mei 2024 0:00 tot zondag 19 mei 0:00

LANGEDIJK - Van 13 tot en met 19 mei zal ook in het Hart van Langedijk de landelijke actie ‘Week van de Stenen Winkel’ bij een aantal winkeliers gevierd worden. Zo hebben Jos, Stephanie, Yvon, Ellen, Bianca en Tiny de koppen bij elkaar gestoken om allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer te vieren samen met hun klanten.

Dit landelijke initiatief is om de lokale winkeliers in het zonnetje te zetten en aandacht te schenken aan de waarde van deze winkels bij de consument. De lokale winkelier kan op deze manier zijn klanten bedanken dat zij kopen bij de winkels op het dorp. Tijdens deze gezellige week zullen diverse activiteiten ontplooit worden in de winkels. Denk aan winacties, gratis presentjes, lekkere hapjes, drankjes, fotoshoots en bijzondere acties in de deelnemende winkels.

Wie doen er mee?

Deze week staan Jos en Trudy van Marskramer, Stephanie van YOE Damesmode, Team Suts Dranken, Yvon en Renee van Yvon’s Bodyfashion, Bianca van Welcome Lovely Baby en Team Ydo van YDO Juweliers in de startblokken voor een geweldig feestje. U herkent de deelnemers aan de gekleurde ballonnen en posters. Bezoek deze week de lokale winkels om hun bestaan te vieren. Zij zijn er klaar voor en hebben er enorm veel zin in om hun klanten in de winkel te ontvangen en te bedanken.