Zoek jij mee naar poes Saartje?

Nieuws
Poes Saartje.
Poes Saartje. (Foto: aangeleverd)

HEEMSKERK - Poes Saartje is vorige week gesignaleerd rondom het centrum van Heemskerk. Er wordt naarstig naar haar gezocht.

Eigenaresse Renee Peters uit Uitgeest is sinds afgelopen augustus op zoek naar Saartje. Na eerdere zichtmeldingen (waarbij het elke keer bleek te gaan om een andere poes/kat), berustte Renee erin dat Saartje overleden was. Tot zondag 7 april, toen er een foto verscheen van Saartje in het centrum van Heemskerk. Direct deelde ze alles weer via social media en na het ontvangen van meerdere zichtmeldingen lijkt Saartje zich rondom het centrum heen te bewegen. Ze is direct met vrienden, familie en zelfs een speurhond gaan zoeken, maar tot nu toe zonder resultaat.

Saartje is inmiddels waarschijnlijk erg schuw. “De grootste kans op een reactie van Saartje komt als je met een hoge stem ‘poees’ roept”, aldus Renee.

Saartje

Saartje is een blonde, heel licht/faal rossig poes. Ze heeft een hele lichte tijgerprint bij haar poten en staart (zie foto). In haar tekening is ze te herkennen aan de ringetjes om haar staart. Ze is erg vermagerd en haar vacht is onverzorgd en vol klitten.

Mocht je de kans hebben om haar in te sluiten dan zou dat heel fijn zijn. Renee komt haar dan snel ophalen. Lukt dat niet? Maak dan alsjeblieft een foto en bel gelijk met 06-19989198.