Gouden Dagen naar het circuit van Zandvoort

Nieuws
Porsche-dag op het circuit.
Porsche-dag op het circuit. (Foto: Gouden Dagen)

REGIO - Mevrouw De Jager mocht onlangs haar gekoesterde wens in vervulling laten gaan. Gouden Dagen ging met haar op stap naar het circuit van Zandvoort. 

Het was Porsche-dag en mevrouw De Jager had er ontzettend veel zin in. Eerst werd er vanaf boven gekeken naar de snelle auto’s. Daarna werden ze ontvangen in de VIP-ruimte met een prachtig uitzicht op de start- en de finishbaan. Twintig Porsches raasden voorbij. Ook kon er nog even gekeken worden bij de boxen van de racers en er werd een glimp opgevangen van de box van Max Verstappen. Mevrouw De Jager heeft genoten van haar dagje op het circuit. Ze is Gouden Dagen erg dankbaar voor deze dag.

Wensen

Wensen kunnen in de wensbomen van Gouden Dagen worden opgehangen. Deze staan op de locaties van ViVa! Zorggroep. In Heemskerk zijn dat de locaties Westerheem, Heemswijk, Meerstate, Sint Agnes en Waterrijk en in Beverwijk zijn dat Elsanta, Huis ter Wijck en Lommerlust.

VIP-tafel

Deze keer zet Gouden Dagen de VIP-tafel in Sint Agnes neer. Op maandag 6 mei treedt daar zanger en entertainer Harald op. De aanvang is om 14.30 uur, binnenlopen kan tussen 14.00 en 14.15 uur.

Ben je woonachtig in Heemskerk, ouder dan 70 jaar, woon je nog zelfstandig en lijkt het je leuk om bij dit optreden aanwezig te zijn, dan kun je jezelf aanmelden bij Jolanda van Dam via 06-22913188 (dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur) of j.vandam@vivazorggroep.nl. Wanneer je niet zelfstandig naar de locatie kunt komen, kun je opgehaald worden door een vrijwilliger met de Gouden Koets. 

Gouden Koets

Er zijn nog plekken vrij om met de Gouden Koets naar jouw favoriete bestemming te rijden. Wil je naar de duinen, de sluizen of vind je het leuk om een museum in de buurt te bezoeken? De Gouden Koets zorgt voor een ‘vorstelijke’ rit. Reserveren kan via het telefoonnummer van ViVa! Zorggroep: 088-995 8000.