‘Vorstelijke’ passagiers in de Gouden Koets

Nieuws
'Vorstelijke' passagiers in de Gouden Koets.
'Vorstelijke' passagiers in de Gouden Koets. (Foto: Simone van Ballegooie)

HEEMSKERK/BEVERWIJK - Vrijwilligster Anco vertrok op vrijdag 26 april met de Gouden Koets naar basisschool De Lunetten. Niemand minder dan Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zaten in de koets om de Koningsspelen te openen. Het was deze vrijdag een drukte van belang en de twee look-a-likes uit groep 8 werden, samen met hun lakei, hartelijk ontvangen.

Maar dat is niet het enige waar Gouden Dagen zich de afgelopen tijd voor heeft ingezet.

Drie dames uit Heemskerk hadden namelijk de wens om naar Volendam en Marken te gaan. Deze wens ging maandag 29 april in vervulling. Met het busje van vrijwilligersvervoer werden ze opgehaald. De rit ernaar toe was al een belevenis met al die mooie kleurrijke bloembollenvelden die ze onderweg zagen. Met de boot vertrokken ze naar Marken waar ze genoten hebben van een lunch. Terug in Volendam zijn ze over De Dijk gewandeld. De dames kunnen terugkijken op een prachtige dag. Zelfs het weer werkte mee.

Tekst gaat door onder de foto.


Gouden Dagen laat wensen in vervulling gaan. Drie dames uit Heemskerk gingen naar Volendam en Marken. - Foto: Gouden Dagen

VIP-tafel

Deze keer zet Gouden Dagen de VIP-tafel in Sint Agnes neer. Op maandag 6 mei treedt daar zanger en entertainer Harald op, het thema is Bevrijdingsdag. De aanvang is om 14.15 uur.

Ben je woonachtig in Heemskerk, ouder dan 70 jaar, woon je nog zelfstandig en lijkt het je leuk om bij dit optreden aanwezig te zijn, dan kun je jezelf aanmelden bij Jolanda van Dam via 06-22913188 (dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur) of j.vandam@vivazorggroep.nl. Wanneer je niet zelfstandig naar de locatie kunt komen, kun je opgehaald worden door een vrijwilliger met de Gouden Koets. 

Favoriete bestemming

Er zijn nog plekken vrij om met de Gouden Koets naar jouw favoriete bestemming te rijden. Wil je naar de duinen, de sluizen of vind je het leuk om een museum in de buurt te bezoeken? De Gouden Koets zorgt voor een ‘vorstelijke’ rit. Reserveren kan via het telefoonnummer van ViVa! Zorggroep: 088-995 8000.

Aankomst van de Gouden Koets bij basisschool De Lunetten.