Alle kanten op in Witte Kerk Heiloo

Cultuur
Claudia Sanna en Elsje de Jager.
Claudia Sanna en Elsje de Jager. (Foto: Ed Bausch)

HEILOO - In de Witte Kerk van Heiloo vinden binnenkort twee programma’s plaats waar belangstellenden zich voor in kunnen inschrijven. Van schilderscursus tot de nodige persoonlijke ontwikkeling; de kerk kolkt van de activiteiten.

Zo verzorgt Rina Snel er woensdag 15 mei een schildercursus. In twee uur tijd (van 11.30 tot 13.30 uur) leren deelnemers het nodige over werken met acrylverf. Alle materialen zijn aanwezig. Deelname kost 7,50 euro. Opgeven kan via info@kunstgetij.nl of 06-20551899.

Betekenis en/of verandering

Claudia Sanna en Elsje de Jager houden zaterdag 25 mei een dag waarop aanwezigen aan de slag kunnen met het (terug)vinden van de eigen betekenis, of de weg vinden naar een positieve verandering in het persoonlijke leven.

Beiden hebben een grote ervaring met ‘opstellingen’, waarin iemand kan leren over de eigen positie en die van anderen in de omgeving. “Vraag je je wel eens af waarom je vaak tegen dezelfde obstakels aanloopt? Wil je meer je hart volgen en doen waar je echt gelukkig van wordt? Wij bieden je een fijne dag boordevol inzichten en aha-momenten in de Witte Kerk, inclusief lunch en drankjes”, aldus de dames.

De bijzondere bijeenkomst is die dag van 10.00 tot 16.00 uur. Opgeven kan via www.implicare.nl.