Koningsdag in de speeltuin De Helderse Buurt

Nieuws
Een Oranje feest vol dans, spel en vrolijkheid.
Een Oranje feest vol dans, spel en vrolijkheid. (Foto: aangeleverd)

HIPPOLYTUSHOEF - Koningsdag is de dag waarop Nederland oranje kleurt, en bij Speeltuinvereniging De Helderse Buurt in pakken we dat groots aan. Dit jaar transformeren we de speeltuin voor één dag in een koninklijke speelarena vol vermaak voor jong en oud.

Feestelijke fietsoptocht

De dag begint met het uithangen van de vlag met wimpel, waarna de traditionele versierde fietsoptocht van start gaat. Trek je meest feestelijke oranje kleding aan, versier je fiets met vlaggen en slingers en maak kans op een prijs voor de mooiste versiering! De optocht start om 11.30 uur bij de poort. Mis het niet en kom genieten van alle prachtig versierde fietsen!

Gezellige vrijmarkt

De speeltuin staat deze dag helemaal in het teken van Koningsdag met een vrijmarkt van 11.00 tot 15.00 uur. Haal je oude spullen van zolder en claim snel je plekje, want vol = vol. Een perfecte gelegenheid om oude schatten een nieuw thuis te geven!

Exclusieve Dansworkshop 

Een speciaal hoogtepunt is de dansworkshop van House of Dance. Kinderen kunnen hun hart ophalen bij de exclusieve workshop waar ze nieuwe dansmoves leren van professionele dansinstructeurs. Voor meer informatie over wat je kunt verwachten, bezoek de website van House of Dance: www.house-of-dance.nl

Verder vullen loterijen met fantastische prijzen, diverse spelletjes, heerlijke warme broodjes, en swingende muziek de dag met vreugde en vermaak. Het volledige programma staat op: www.heldersebuurt.nl/Nieuws-activiteiten