Themabijeenkomst ‘Zorg voor de Mantelzorg’ in Zwaag

Nieuws
Tijdens de bijeenkomst gaan aanwezigen met elkaar in gesprek over de mogelijkheden voor verdere versterking van de mantelzorg in onze gemeente.
Tijdens de bijeenkomst gaan aanwezigen met elkaar in gesprek over de mogelijkheden voor verdere versterking van de mantelzorg in onze gemeente. Foto: aangeleverd

ZWAAG - CDA Hoorn organiseert woensdag 15 mei een actuele themabijeenkomst, gericht op de versterking van mantelzorg in Hoorn, Blokker en Zwaag. Deze bijeenkomst, getiteld ‘Zorg voor de Mantelzorg’, vindt plaats in MFA De Kreek, Meetketting 1-3 in Zwaag. Deze avond is bedoeld om met elkaar in gesprek te gaan over de mogelijkheden voor verdere versterking van de mantelzorg in onze gemeente.

Mantelzorgers en (zorg)vrijwilligers zijn van essentieel belang voor onze samenleving. Hoe kunnen zij beter ondersteund kunnen worden, ook vanuit het gemeentelijk zorgbeleid? Een spreker namens het Mantelzorgcentrum is aanwezig om hun inzichten en ervaringen te delen.

Deze bijeenkomst is georganiseerd om bewustzijn te verhogen over de onmisbare rol van mantelzorgers, gezamenlijk oplossingen te bespreken voor de uitdagingen waar mantelzorgers mee te maken hebben en netwerkmogelijkheden te bieden tussen mantelzorgers, belangstellenden, bestuurders en professionals.

De bijeenkomst staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp mantelzorg, ongeacht CDA-lidmaatschap. Deelname is gratis, maar aanmelding is gewenst. Inloop vanaf 20.00 uur, aanvang 20.15 uur. Koffie en thee zijn inbegrepen en de eerste consumptie is tevens gratis. Aanmelden kan via linda.dekker@cda-hoorn.nl .