Tweewielercentrum Leo Smit viert 50-jarig bestaan

Partnerbijdrage
Tweewielercentrum Leo Smit bestaat vanaf 1974 en viert deze mijlpaal met speciale aanbiedingen en evenementen.
Tweewielercentrum Leo Smit bestaat vanaf 1974 en viert deze mijlpaal met speciale aanbiedingen en evenementen. (Foto: aangeleverd)

MEDEMBLIK - Tweewielercentrum Leo Smit in Medemblik bestaat 50 jaar en pakt flink uit! Om dit te vieren kunnen zowel vaste klanten als nieuwkomers profiteren van speciale aanbiedingen en evenementen. 

Wie jarig is trakteert!

Om klanten warm te maken voor de festiviteiten van het seizoen biedt Tweewielercentrum Leo Smit een selectie fietsen in de showroom aan met aantrekkelijke kortingen. Dit omvat onder andere Levit e-bikes met geïntegreerde batterij van 500 Wh met maar liefst 15% korting. Ook de e-bike modellen van Huyser met midden- en naafmotoren, beschikbaar zolang de voorraad strekt, zijn verkrijgbaar met 15% korting. 

Magazine in deze krant

Bovendien komt er eind deze maand een speciaal magazine uit dat ingevouwen zit in deze krant. Gevuld met informatie over het verleden, heden en toekomst van het centrum. Ook maak je kans op een paar mooie prijzen, waaronder een weekendje weg! 

Open dagen

Noteer alvast vrijdag 17 en zaterdag 18 mei in jouw agenda, want dan organiseert Tweewielercentrum Leo Smit open dagen. Tijdens deze dagen kunnen bezoekers nieuwe modellen uitproberen, staan de verkoopadviseurs voor u klaar en staat er een kraam met een lekkere traktatie voor de (klein)kinderen. Bij mooi weer kunnen ze springen op het mega luchtkasteel! Natuurlijk staat er zoals altijd koffie klaar voor bezoekers en hopen de medewerkers u de komende tijd en tijdens de open dagen te mogen ontvangen.

Tweewielercentrum Leo Smit, Almereweg 41A in Medemblik. 0227 541 200, info@twc-leosmit.nl.