‘Pitchkoning van Nederland’ leidt sessie op tweede bijeenkomst Punt 7

Nieuws
Pitchkoning Patrick van Gils.
Pitchkoning Patrick van Gils. (Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - Na een succesvolle eerste bijeenkomst op 18 april houdt ondernemersplatform Punt 7 op donderdag 16 mei het tweede evenement in een serie van zes inspirerende avonden. Dit keer staat de sessie in het teken van presentatie- en communicatievaardigheden, geleid door Patrick van Gils, de ‘Pitchkoning van Nederland’.

Het net gestarte Punt 7 is een platform dat gericht is op ondernemers uit Landsmeer en omgeving die willen groeien. De aftrap op 18 april werd geleid door de Landsmeerse ondernemer Suzanne Plantinga en stond in het teken van ‘De kunst van het vragen’. Volgens Punt 7-oprichters Karin Weening en Marc de Jong heeft deze succesvolle start de lat meteen hoog gelegd voor de komende evenementen, die volgens hen even inspirerend beloven te worden.

Tweede sessie 

Het aanstaande evenement met Patrick van Gils vindt plaats op donderdag 16 mei, van 19.30 tot 21.45 uur in het Wapen van Landsmeer, en biedt een unieke kans voor deelnemers om hun presentatie- en communicatievaardigheden aan te scherpen. Van Gils heeft zijn sporen verdiend bij topmerken als McDonald’s Nederland, Makro en Studio100. Hij brengt een schat aan ervaring mee naar deze sessie. Met zijn energieke en humoristische stijl belooft hij de aanwezigen te inspireren en hen te leren hoe ze hun talenten en kwaliteiten optimaal kunnen inzetten.

Deelnemers kunnen rekenen op praktische tips en inzichten van Van Gils, die hen zullen helpen hun meerwaarde effectiever te communiceren. De sessie bevat ook oefeningen waarmee deelnemers leren om kort en krachtig te spreken. Het doel is om je gesprekspartner of publiek geboeid te laten luisteren, jouw verhaal te laten herinneren en zelfs door te vertellen.

Karin en Marc zijn enthousiast over het aanstaande event en bevelen Patrick van harte aan als spreker: “We hebben hem leren kennen als een inspirerende persoonlijkheid die met humor en enthousiasme anderen helpt hun communicatievaardigheden te verbeteren”, aldus het tweetal. Ze zeggen dat het evenement een avond belooft te worden waarin ondernemers en professionals de kans krijgen om te leren van een expert en praktische vaardigheden op te doen die hun presentatie- en communicatieskills naar een hoger niveau zullen tillen. Aanmelden voor de sessie kan door een bericht te sturen naar welkom@punt7.nl.