Appeltaartconcerten in warme sfeer

Uitgaan
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

LANDSMEER - In samenwerking met de Stichting Appeltaartconcerten organiseert SamenMeer dit jaar Appeltaartconcerten. De eerste data zijn bekend: donderdagmiddag 4 april en 27 juni vanaf 14.30 uur.

Michiel Holtrop is oprichter en artistiek leider van de Stichting Appeltaartconcerten. Hij zorgt elk seizoen voor een nieuwe concertreeks, stelt het programma van elk concert samen, nodigt musici uit en speelt zoveel mogelijk ook mee. Er zijn concerten die voor iedereen toegankelijk zijn, zoals deze bij SamenMeer. Ook worden er besloten concerten gegeven.

Deze concerten zijn informeel, laagdrempelig, feestelijk en ontroerend. De klassieke muziek komt in deze sfeer goed tot zijn recht. Ook voor de musici zijn de Appeltaartconcerten bijzondere gebeurtenissen. Zij hebben hier direct, persoonlijk contact met het publiek. Uiteraard wordt er na afloop appeltaart geserveerd. De appeltaart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten. Het ‘Appelfusie-ensemble’ speelt de mooiste klassieke muziek van Schubert, Roukens, Boccherini en Grapelli. 

Toegang € 5,00, inclusief koffie of thee en natuurlijk appeltaart (om circa 15.15 uur). SamenMeer, Dr. M.L. Kingstraat 2b.