Bingomiddag met de Zonnebloem in Medemblik

Nieuws
Je hoeft geen lid te zijn om mee te kunnen doen.
Je hoeft geen lid te zijn om mee te kunnen doen. (Foto: Pexels)

MEDEMBLIK - Alle gasten van de Zonnebloem Medemblik, Wervershoof en Onderdijk zijn van harte welkom tijdens de bingomiddag op vrijdag 17 mei om 14.00 uur. Deze middag vindt plaats in het verenigingsgebouw Sint Pieter aan de Ridderstraat 9 in Medemblik.

De Zonnebloem is er voor iedereen voor wie het lastig is om eropuit te gaan, bijvoorbeeld door een fysieke handicap of ouderdom. Speciaal voor deze groep worden er leuke activiteiten georganiseerd en je hoeft geen lid te zijn om mee te kunnen doen.  

De bingo is een leuke gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, oude vrienden te zien en samen te genieten van een gezellige sfeer. Dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers en tijdens de bingo een consumptie met hapjes. Er worden meerdere rondes gespeeld en er zijn leuke prijsjes te winnen. Geef je op en neem en vriend of vriendin mee. De middag eindigt rond 17.00 uur. Kosten zijn 10 euro per persoon. Indien mogelijk kun je dit bedrag overmaken op de IBAN-rekening NL96 RABO 0368955966 ten name van Zonnebloem Wervershoof, onder vermelding van jouw naam, adres en bingo. Betalen bij binnenkomst kan ook.

Ophalen en wegbrengen

Ben je niet meer zo mobiel en wil je graag gehaald en weer naar huis gebracht worden? Dan kun je dit doorgeven bij opgave. Opgeven kan bij de volgende personen: Tilly Stammes: 06 30180651, Ellie van der Thiel: 0228 582271 of Margreet Vroegop: 06 40793240. Opgeven voor 7 mei.