Foto-vaarexcursie in het Ilperveld

Uitgaan
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - Landschap Noord-Holland biedt op zondagochtend 12 mei een vaarexcursie door het Ilperveld. Er is volop gelegenheid om prachtige natuur- en landschapsfoto’s te maken.

Het voorjaar is een prachtige tijd om de ontluikende natuur in het Ilperveld te fotograferen. Vaar mee met vrijwilligers en amateurfotografen van Landschap Noord-Holland, op ontdekkingstocht tijdens een foto-vaarexcursie door het mooie Ilperveld.

Schipper en gids brengen je naar de meest fotogenieke plekjes en wijzen je op bijzonderheden in het veld. Zo kan je zelf de flora en fauna vastleggen, van macro-opnamen tot geweldige landschapsfoto’s, luchten en panorama’s. Zowel op het water als op het land wordt er ruim aandacht geschonken aan alle aspecten van de natuurfotografie.

Onderweg ga je aan wal op een van de eilandjes om ook daar mooie plaatjes te schieten. De vrijwilligers kunnen je desgewenst bijstaan en tips geven bij het maken van de opnames.
Het vertrek is vroeg omdat dan de lichtval en de kans op het zien en ontdekken van bijzondere flora en fauna het grootst is. Graag vanaf 6:30 uur verzamelen. Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en extra warme (regen)kleding en neem je camera en desgewenst verrekijker mee.

Neem van tevoren even contact op als je met een rolstoel mee wilt. Honden zijn in het Ilperveld niet toegestaan. Kosten € 18,50 voor volwassenen en € 13,50 voor kinderen tot en met 12 jaar. Beschermers/donateurs van Landschap Noord-Holland ontvangen 40% korting.

Zondag 12 mei van 07.00 tot 09. 00 uur. Verzamelen: Bezoekerscentrum Ilperveld, Kanaaldijk 32A. Reserveren: www.gaatumee.nl