Mark Stokmans bij Boeken bij Betje

Cultuur
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

BEEMSTER - Mark Stokmans is woensdag 15 mei te gast bij Boeken bij Betje - Ontmoetingen met schrijvers. De vaste interviewer, Alexander Reeuwijk, gaat met de schrijver in gesprek. Na afloop van het interview is er tijd om vragen te stellen. Ook is het mogelijk boeken te bekijken en/of te kopen en de schrijver en Alexander Reeuwijk te spreken.

Mark Stokmans studeerde algemene letteren met als specialisatie Latijns-Amerikastudies en internationale betrekkingen. Voor Land van echo’s ontving hij de Boekhandelsprijs 2023. Er zijn al meer dan 20.000 exemplaren van verkocht. Het is een monumentale roman over goed en kwaad tegen de achtergrond van het feodale Spanje van de jaren dertig. Spiegeldagen, dat in februari 2024 uitkwam, is de opvolger van Land van echo’s. Ook dit boek speelt zich af in Spanje, het land waar zijn grootouders een huis bezaten en waar hij zelf vele zomers doorbracht. Een prachtig werk dat net zo enthousiast is ontvangen als het eerste boek.

Tijd : 20.00-21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Plaats : Cultureel Centrum Onder de Linden, Middenweg 150, Middenbeemster

Entree : 12 euro (incl. koffie/thee). Reserveren: boekenbijbetje@gmail.com.

De avonden worden georganiseerd door het Betje Wolff Museum in samenwerking met José Ferdinandus.