Meld je aan voor de BeursVloer op 30 mei

Nieuws
Een geslaagde match van vorig jaar.
Een geslaagde match van vorig jaar. (Foto: Els Broers)

PURMEREND - De Waterlandse Uitdaging organiseert ook dit jaar weer de BeursVloer, en wel op 30 mei. Clubs, organisaties, verenigingen en stichtingen die wat hulp kunnen gebruiken, kunnen hier met lokale bedrijven in contact komen die op hun beurt hun maatschappelijke betrokkenheid tonen.

Waar moet je als organisatie/vereniging aan denken bij deelname? Kijk van tevoren waar jouw organisatie behoefte aan heeft. Dat kunnen materialen (spullen) zijn, middelen (bv media) of menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Het mogen meerdere vragen zijn. Bedenk ook een leuke tegenprestatie voor de onderneming die jouw vraag wil invullen. Dat kan, afhankelijk van wat er omgaat in jouw organisatie, een workshop zijn, een lekkere taart, een boottochtje, een clinic in de sport van je club, pannenkoeken eten…. etc. Op de BeursVloer zoeken organisaties en bedrijven elkaar op om te kijken of ze een match kunnen maken, met gesloten beurs. Lukt dat, dan wordt jouw match op de BeursVloer ter plekke officieel vastgelegd door de notaris.

Vorig jaar werden er op de BeursVloer 62 matches gemaakt, samen goed voor een maatschappelijke waarde van 61.000 euro. 

Aanmelden

Kom eens kijken hoe dat werkt, en meld je aan voor de BeursVloer, met je bedrijf of met je organisatie. De BeursVloer vindt plaats in Sportcafé de Beuk, van IJsendijkstraat 365, van 15.15 uur tot 17.30 uur. Inschrijven kan via: www.waterlandseuitdaging.nl/beursvloer