Voedselbank Haaglanden is blij met de nieuwe pallettruck van Prins Maasdijk.
Voedselbank Haaglanden is blij met de nieuwe pallettruck van Prins Maasdijk. (Foto: PR)

Prins Maasdijk doneert pallettruck aan Voedselbank

Algemeen

Voedselbank Haaglanden heeft een mooi cadeau gekregen van de firma Prins Maasdijk: een volledig elektrisch aangedreven pallettruck.

“We vinden het werk dat de vrijwilligers bij de voedselbank verrichten superbelangrijk en we hopen hiermee ons steentje bij te dragen aan het welzijn van de vrijwilligers”, aldus Joey van der Burg van Prins Maasdijk. “Een ergonomische werkomgeving zonder veel fysieke belasting is zeer van belang. Om deze reden sponsoren wij de voedselbank met deze volledig elektrisch aangedreven pallettruck.”

Voedselbank Haaglanden is erg blij met de gulle gift. Vice-voorzitter Henk Baars: “Het gebeurt niet dikwijls dat we zo’n nuttig voorwerp krijgen. De up to date pompwagen wordt iedere dag intensief gebruikt. Want hij is niet te groot en licht bestuurbaar. Dat maakt het werk een stuk makkelijker. We zijn Prins Maasdijk dan ook zeer dankbaar!”

Vanuit het distributiecentrum aan de Lierseweg 2b in Wateringen biedt Voedselbank Haaglanden wekelijks voedselhulp aan circa 2100 tot 2400 huishoudens. Ook voorziet Voedselbank Haaglanden nog 14 andere voedselbanken in de regio wekelijks van voedsel, waaronder ook Voedselbank Westland.