Stijn van der Wel.
Stijn van der Wel. (Foto: PR)

Quintus moet oppassen

Na twee belangrijke overwinningen op rij aan de Leeuwerik moest Quintus nu op bezoek bij Erasmus in Den Haag dat twee punten meer had verzameld op de ranglijst dan de Heulenaren.
De eerste helft was niet om aan te gluren. Quintus speelde slap en slordig. Ook Erasmus speelde niet groots maar had wel de overhand.
Quintus, zonder de vorige week geblesseerd geraakte Stijn van der Wel, raakte tien minuten voor rust ook nog eens Sean van der Stap kwijt die ook geblesseerd het veld moest verlaten. Hierdoor werd Quintus voorin tandeloos.
De tweede helft was Quintus beter bij de les en werden er een paar kansjes gecreëerd. Uit een strafschop kwam Erasmus tien minuten voor tijd op 1-0. Quintus was in het vervolg niet bij machte om de gelijkmaker te forceren. Met de 2-0 in de laatste minuut was de wedstrijd gespeeld.
Het is alle hens aan dek de laatste 7 wedstrijden voor Quintus.