Maurizio Ceccuzzi, nieuwe hoofdtrainer Zondag 1 seizoen 2023-2024, tekent zijn contract. Rechts voorzitter Ton van Marrewijk en links secretaris Carola Bom.
Maurizio Ceccuzzi, nieuwe hoofdtrainer Zondag 1 seizoen 2023-2024, tekent zijn contract. Rechts voorzitter Ton van Marrewijk en links secretaris Carola Bom.

Westlandia voor revanche naar koploper HBS op Craeyenhout

Westlandia liet zich in het restant van 23 minuten tegen Alcides niet verrassen in Meppel. De 2-3 tussenstand op het moment van staken op 10 februari nadat de trainer van Alcides bij het wegwerpen van een stoel de grensrechter had geraakt, werd ook de eindstand en leverde de Naaldwijkers zo de elfde zege van het seizoen op.
Westlandia is zondag op sportpark Craeyenhout tegen HBS uit op revanche voor de 1-5 nederlaag eerder dit seizoen op De Hoge Bomen. Bij 0-2 verkleinde Sergi Roeleveld toen de achterstand en schoot bij een volgende aanval op de lat. Het had het duel een andere wending kunnen geven, maar in het vervolg liep de teller alleen maar op in het voordeel van HBS. De  1-3 werd nog betwist na een overtreding op de doelman van Westlandia.

De laatste keer dat Westlandia te gast was bij HBS voert terug naar het seizoen 2018-2019 en leverde met 0-0 geen winnaar op. De laatste winst was in het seizoen 2010-2011 met een 0-2 score door treffers van Maikel Renfurm en Mathijs Bernard. 

Onlangs werden de contracten ondertekend door de nieuwkomers op De Hoge Bomen: Maurizio Ceccuzzi, Hoofdtrainer Zondag 1, Barry de Vreede, assistent-trainer Zondag 1, Dennis Vijn, assistent-trainer Zondag 1, René Olsthoorn, leider Zondag 1, Christiaan van Dam, trainer JO21 en Gerard van Emmerik, assistent trainer JO21.