Kyrill Slutskyy nam de 0-1 van HVC'10 voor zijn rekening.
Kyrill Slutskyy nam de 0-1 van HVC'10 voor zijn rekening. (Foto: Ron van Oosten)

Spectaculaire eindfase HVC'10

De wedstrijd FC Skillz-HVC'10 kende een spectaculaire ontknoping: 2-2. Er stond veel op het spel. FC Skillz zit volop in de titelrace en HVC'10 moet de komende periode veel punten pakken om aan de uitgebreide nacompetitie te ontsnappen. Na een kwartier spelen wist Kyrill Slutsky fraai de Haagse doelman Spaans te verschalken: 0-1. Na rust probeerde Skillz met het inbrengen van een tweetal nieuwe spelers de druk op HVC verder op te voeren. De beste kansen kwamen in eerste instantie toch aan Hoekse zijde. Na een half uur spelen werd het toch 1-1. Adam Bekkaoui liet met een formidabel schot Khalid el Menkouzi kansloos. In het laatste kwartier gingen beide ploegen vol voor de winst. Precies in de allerlaatste minuut leek Skillz na succes voor opnieuw Bekkaoui met winst af te sluiten. Arbiter Ed Pieterman kende nog flink wat extra tijd toe. Het bood Kay van den Bos de gelegenheid om zijn gram te halen voor de wat knullig opgelopen gele kaart. Een Hoekse vrije trap leek een prooi te worden voor doelman Giovanni Spaans. Van den Bos sprong met de doelman mee, die de bal losliet en Van den Bos zag profiteren: 2-2.