Tim Zwinkels (links) is zijn tegenstander de baas.
Tim Zwinkels (links) is zijn tegenstander de baas. (Foto: Mark Valstar)

Te gretig Naaldwijk krijgt in slotfase opnieuw het deksel op de neus

Draaide een week geleden de doelpuntenmachine nog op volle toeren bij de witkielen tegen SV Madestein met een 0-11 score, zaterdag wilde het niet lukken in de thuiswedstrijd tegen Te Werve. Ondanks een stroeve start, met een schot van Danny Niël nipt naast, was het Jordy van Calsteren die Naaldwijk naar een 1-0 voorsprong knalde in de tiende minuut vanaf de zestienmeterlijn.
Te Werve kwam vier minuten later al op 1-1. Naaldwijk kon opnieuw beginnen. Dat deed het wel, maar helaas lukte het net niet. Verschillende inzetten werden van de lijn gehaald of geschoten. Een goed inglijdende Tim Zwinkels zag zijn inzet net naast gaan. Naaldwijk drong aan, maar de doelman van Te Werve blonk uit en pareerde inzetten van Tim Zwinkels, Danny Niël en Floris Groot. Een 1-1 remise leek aanstaande, maar met een lob had doelman Jeffrey Wubben in de toegevoegde tijd het nakijken en was de kater voor Naaldwijk.