Afbeelding
(Foto: )

Voorronde ONK Poker in Ter Heijde

Maandag 10 april kunnen alle liefhebbers van het kaartspel poker zich melden in Café de Viskeet in Ter Heijde. 

Daar zal namelijk het Pokerkampioenschap van Ter Heijde plaatsvinden. Deze voorronde van het ONK Poker is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het spel en een gezellige en veilige omgeving te bieden voor recreatieve pokerspelers.

Veel mensen denken dat poker om geld gespeeld moet worden, maar oprichters van het ONK Poker en zwagers Mathijs Jonkers en Evert-Jan van IJzendoorn denken daar heel anders over. “Poker kun je net als veel andere spellen binnen een paar minuten leren en er beter in worden door veel te oefenen,” vertelt Jonkers. “Het voelt voor de duizenden deelnemers die ieder jaar aan het ONK Poker meedoen dan ook echt als het bedrijven van sport en daar halen ze ontzettend veel plezier uit. Is het dan nodig om voor geldprijzen te spelen? Wij denken van niet. Er staan iedere zaterdag 100.000 mensen voor de lol op een voetbalveld en die spelen ook alleen om de titel.”

De winnaar van de voorronde ontvangt een bokaal en mag een jaar lang de titel ‘Pokerkampioen van Ter Heijde’ dragen. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale van het ONK Poker. 


Inschrijven kan via www.onkpoker.nl/inschrijven. Deelname kost € 13,50 bij online aanmelding. Het Pokerkampioenschap van Ter Heijde begint om 19.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding