Bij de Monstersedamvereniging was het afgelopen donderdag weer druk bij de onderlinge competitie. Het seizoen gaat naar het einde en de spanning neemt toe wie word er clubkampioen?


De top vier won. Te beginnen met Stan van der Meer, die speelde tegen Gilles van Winkel die allemaal bleef ruilen om remise te bereiken maar daardoor juist verloor.

Arie Stoorvogel blijft goed volgen door winst op Dick Ijzendoorn. Herman Vroom had wat moeite tegen John Kolstee, maar in het eindspel kon hij toch de winst pakken,

Engelbertus Pronk speelt een hele goede onderlinge dit jaar en door de winst tegen Gerda van der Meijden bereikte hij een vierde plaats, Frans de Smit kon de winst niet vinden zijn tegenstander Piet Rozenboom die een achtergebleven schijf had en kon toch remise maken, Giel Ovenvoorde behaalde in het middenspel een schijf winst tegen Leen van der Velden en won de partij. 

De jeugdige Jarrod Pakvis gaat het steeds beter doen en won van Jan Bogaard,Wil ten Hage krijgt de smaak te pakken gaat steeds beter dammen. Zijn tegenstander Patrick Scheffers behaalde in het middenspel een dam die pakte hij keurig af en toen hadden ze allebei nog 8 schijven over met kans op remise, maar hij maakte nog een foutje en verloor.

Volgende week weer damnieuws, Meer info: www.monstersedamvereniging.nl