Winst SC Monster en Verburch

Sportclub Monster ondervond op Sportpark Polanen weinig tegenstand van Laakkwartier en boekte een ruime overwinning. Verburch bleef net aan de goede kant van de score.

Op eigen veld liet Sportclub Monster weinig heel van Laakkwartier. Al vanaf de start kreeg de thuisploeg kansen. Bas de Brabander stelde in de tiende minuut Jordi van Maanen in staat om te scoren en was zeven minuten later ook de aangever voor zijn broer Bink. Vlak voor rust zorgde Jesper Warbout voor een comfortabele 3-0 stand. In de tweede helft voerde Sportclub Monster de score verder op. Keke Stam, Jordi van Maanen, Jurgen Warbout en Bink de Brabander waren verantwoordelijk voor de 7-0 eindstand.

Verburch – MVV’27

De Poeldijkers bleven in eigen huis net aan de goede kant van de score. Vince van der Knaap was voor rust trefzeker voor Verburch en was opnieuw succesvol in de afwerkging in de zevende minuut na de pauze. Kort daarna bracht Rick Zwaard namens MVV’27 de spanning weer volledig terug in het duel. De Maaslanders waren niet meer bij machte om nog een punt te redden en bleven steken op een 2-1 nederlaag.

Tekst: Roland van der Linden/ Haaglandenvoetbal.nl