Vorig jaar hadden de wandelaars prachtig weer.
Vorig jaar hadden de wandelaars prachtig weer. Foto: archief Jan Siebring Fotografie

Omnisportvereniging Hoorn organiseert dit jaar Avond4daagse Hoorn

Nieuws

HOORN - De Avond4daagse in Hoorn vindt dit jaar plaats van 10 tot en met 13 juni. Vorig jaar is na een aantal jaren van afwezigheid door corona weer een avondvierdaagse georganiseerd door de stichting Sportwandelschool Hoorn/Westfriesland. Na deze editie is besloten om verder te gaan als Avond4daagse Hoorn met een nieuwe vereniging, die de organisatie overneemt en verder uitbreidt. 

Omnisportvereniging Hoorn is de nieuwe vereniging die speciaal is opgericht om in het vervolg de vierdaagse te organiseren en later mogelijk andere sporten toe te voegen. Nu is het speerpunt om een mooie en goed georganiseerde Avond4daagse gereed te maken voor wandelaars.

De Avond4daagse Hoorn start 10 en 11 juni om 18.00 uur vanaf het HRTC Terrein aan de Holenweg. Op 12 en13 juni starten de deelnemers vanaf het stadsstrand. De route gaat door het centrum en eindigt via de Roode Steen op het Kerkplein.

De Avond4daagse is er voor jong en oud. Voor scholen, bedrijven, verenigingen en individuele deelnemers. De routes gaan door bijna alle wijken van Hoorn en zoveel mogelijk door de parken en plantsoenen. Verkeersregelaars zorgen voor de veiligheid van alle deelnemers. 

Uiteraard is de Avond4daagse alleen maar te organiseren als er voldoende vrijwilligers en sponsors zijn. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor alle vier de avonden. Er is ondersteuning nodig bij de op- en afbouw van de start/finish en de stempelposten, bij de inschrijving en het uitpijlen van de routes. Verkeersregelaars en EHBO’ers zijn ook welkom. Bedrijven en particulieren kunnen financieel sponseren, maar dat kan ook met materiaal. Speciale sponsorpakketten staan vermeld op de website.

De inschrijving is vanaf 21 maart geopend. Ga naar www.a4dhoorn.nl . Meer informatie? Mail naar info@a4dhoorn.nl .