Ontdek dit weekend wat Jumbowood te bieden heeft voor het ultieme buitenleven.
Ontdek dit weekend wat Jumbowood te bieden heeft voor het ultieme buitenleven. (Foto: aangeleverd)

Paasacties bij De Meubel Importeur en Jumbowood

GROOTEBROEK - Met de komst van de lente genieten we niet alleen van warmer weer, maar ook van aantrekkelijke paasacties. Dit paasweekend transformeert Grootebroek in een hotspot voor iedereen die zijn huis en tuin een upgrade wil geven. Kan je huis of tuin wel een frisse lente make-over gebruiken? Bezoek dan een van de winkels!

Bij De Meubel Importeur, onder andere bekend om haar scherpe prijzen, ontvang je dit paasweekend maar liefst tien procent extra korting op het gehele assortiment wanneer je een bestelling in de winkel plaatst. Binnen het uitgebreide assortiment zijn meer dan vijfduizend meubels direct uit voorraad leverbaar. Van stijlvolle eetkamerstoelen tot elegante eettafels en van robuuste kasten tot trendy salontafels, er is een meubel voor elke smaak en elke ruimte. Niet voor niks beoordelen klanten het bedrijf met een 4.9 uit 5.0.

Naast het interieur, kan ook het buitenleven naar een hoger niveau getild worden. Dit weekend opent Jumbowood voor het eerst haar deuren en kun je gedurende de speciale Paasshow ontdekken wat zij te bieden hebben voor het ultieme buitenleven. Van zaterdag tot en met maandag profiteer je van interessante kortingen op de overkappingen van Trendhout en op de ontwerpen van hun eigen buitenverblijven (veranda’s, blokhutten, etc.). Tijdens de feestelijke opening kan de jeugd zich vermaken op de skelterbaan, terwijl je je kunt verdiepen in onder andere buitenverblijven, buitenkeukens, BBQ’s, hottubs, sauna’s, zwembaden, tuinhaarden, kachels en exclusieve tuinmeubelen.

Vier de lente en vernieuw het interieur of de tuin met de prachtige producten van De Meubel Importeur en Jumbowood. Wees welkom in Grootebroek, laat je inspireren en geef het thuis de make-over die het verdient.