Meervoudig Nederlands kampioen én OSSA-lid Geert Jan Borst is ook van de partij.
Meervoudig Nederlands kampioen én OSSA-lid Geert Jan Borst is ook van de partij. (Foto: OSSA)

Ergometer Estafette bij roeivereniging Ossa

Sport

DIJK EN WAARD - Roeivereniging OSSA daagt je uit met de Ergometer Estafette, zaterdag 23 maart van 08.00 tot 20.00 uur. Doel is om met elkaar 500 kilometer te roeien op de vier gereedstaande ergometers. Durf jij deze estafette aan? Deelname is gratis, maar een kleine sponsoring voor de inrichting van het nieuwe clubhuis van OSSA is welkom!

“Terwijl we ons nieuwe clubhuis bouwen en onze roeimogelijkheden buiten beperkt zijn, willen we onze passie voor roeien levend houden en fit blijven tijdens het winterseizoen”, legt bestuurslid Bianca Esselman uit. “Daarom organiseren we zaterdag 23 maart van 08.00 tot 20.00 uur een indoor-roeiestafette. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan dit evenement. Of je nu een doorgewinterde roeier bent of net begint, iedereen is welkom om mee te doen aan deze leuke, uitdagende estafette. Om kom langs om te roeiers te ondersteunen. Samen kunnen we onze passie voor roeien delen en elkaar aanmoedigen terwijl we ons inspannen om fit te blijven.”

Doe mee!

Het doel van deze dag is 500 kilometer te roeien met vier ergometers. Meervoudig Nederlands kampioen indoor-roeien in de paralympische klasse, Geert Jan Borst, zal zijn medewerking verlenen aan dit ludieke evenement. Bianca: “Zorg dat je erbij bent en breng je enthousiasme en energie mee. Of kom langs en moedig de deelnemers aan. Laten we er een sportieve dag van maken. Aanmelden kan bij roeien@rvossa.nl. Je kan de uitdaging aan gaan als individu of met je team. Reserveer je tijd, alles is mogelijk.”

Kijk ook eens op www.rvossa.nl.