Bijzondere verhalen en beelden met CODE BLAUW van Klaas Wilting.
Bijzondere verhalen en beelden met CODE BLAUW van Klaas Wilting. (Foto: aangeleverd)

Klaas Wilting in Cultuurkoepel Heiloo

Uitgaan

HEILOO - Oud-woordvoerder van de politie Amsterdam Klaas Wilting komt naar Cultuurkoepel Heiloo om te vertellen over zijn roerige jaren als agent van politie en wat hij als woordvoerder van het Amsterdamse politiekorps heeft meegemaakt.

Klaas Wilting was bij vele zaken betrokken, wat genoeg stof opleverde voor een eigen theatershow. De ontvoering van Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer, verschillende liquidaties, de Yab Yum, de brand in de seks- en goktent Casa Rosso, de Satanskerk, de Bijlmerramp, de opkomst van softdrugs, heroïne, XTC, cocaïne enzovoort.

Filmbeelden

Het geheel wordt omlijst met prachtige filmbeelden uit zijn tijd als politieman en politiewoordvoerder met veel nieuwe beelden die in Amsterdam zijn opgenomen. CODE BLAUW belooft een leerzame, mooie, soms verdrietige en spannende avond te worden.

Na afloop van de voorstelling signeert Klaas zijn boeken ‘De roerige jaren van een politiewoordvoerder’ en ‘Gevaar loert overal’, die ook ter plekke te koop zijn.

Informatie

Bij te wonen zaterdag 13 april in Cultuurkoepel Heiloo op het Willibrordusterrein, aanvang 20.15 uur (inloop vanaf 19.30 uur). Informatie/reserveren: www.cultuurkoepelheiloo.nl.