Kom 24 maart naar de WeddingFair in Alkmaar.
Kom 24 maart naar de WeddingFair in Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

WeddingFair in Alkmaar

ALKMAAR - Verliefd, verloofd of pas gevraagd? Om van jouw trouwdag een onvergetelijke herinnering te maken vind je 24 maart de belangrijkste trouwbedrijven uit Noord-Holland op de WeddingFair Alkmaar. Deze trouwbeurs vindt plaats van 10.30 tot 16.30 in De Meent. Je kunt in gesprek met locaties, genieten van de nieuwste bruidsmode en trouwpakken en met de dj en de fotograaf jouw stijl bespreken. 

24 maart in De Meent

Terwijl de bruiden zich verdiepen in visagie en haarstyling, kunnen de mannen het trouwvervoer testen. Natuurlijk ga je samen trouwringen passen, doe je proeverijtjes bij de cateraars én vergeet je de bakkers van bruidstaarten niet. Yammie! Elkaar het Ja-woord geven is hét moment van de dag. Daarvoor wil je graag samenwerken met een trouwambtenaar waarmee je een klik voelt. Op de beurs kun je dan ook kennis maken met trouwambtenaren die jou meenemen in hun persoonlijke stijl en aanpak.

Trouwbedrijven ontmoeten

Een trouwbeurs is dé kans om veel trouwbedrijven te ontmoeten. Ontdek wie bij jullie past. Krijg je een warme hand, vertrouw je de oogopslag, kortom voel je een klik? Dan kun je vertrouwen op de keuzes die je maakt. Tenslotte wil je op je bruiloft alleen gasten die bij jou passen. En dat geldt ook voor de leveranciers.

WeddingFair is 24 maart van 10:30 tot 16:30 in de Meent aan de Terborchlaan 301, 1816 MH Alkmaar. Je kunt er gratis parkeren en de bus stopt voor de deur. Alle bruidsparen ontvangen een dik jaarboek cadeau. Gratis entree. 


Meer weten? Bel of mail Yvonne Twenhaar: 06-53785760, yvonne@
weddingfair.nl.