Zelensky is te zien in Theater De Vest.
Zelensky is te zien in Theater De Vest. (Foto: aangeleverd)

‘Zelensky hier’ in De Vest

ALKMAAR - ‘Zelensky hier’ van Theatercollectief De Theatertroep is een vaudeville voorstelling met serieuze ondertoon over het leven van de Oekraïense president, die voordat hij president werd acteur, auteur en komiek was. De toneelvoorstelling is donderdag 4 april in Theater De Vest te zien.

Donderdag 4 april

De makers van deze voorstelling delen allen een fascinatie voor de onwaarschijnlijke carrière Volodomyr Zelensky. In deze voorstelling tonen ze met speeches, interviews, liedjes van Zelenskys’ cabaretgroep Kvartal 95 de mens achter de politicus.
‘Toet.’ Het is Oekraïens voor ‘Hier.’ ‘Wij zijn hier.’ Dat was de tekst van president Volodymyr Zelensky daags na de inval door de Russen. ‘Toet. De president is hier, onze strijdkrachten zijn hier, de burgers zijn hier.’ Een daad van uiterste moed. Hoe kunnen wij ook ‘hier’ blijven? Onze rug recht houden? Moed tonen? Samen met het publiek gaan zij op zoek naar wat de oorlog daar betekent voor ons hier. ‘Zelensky hier’ is op donderdag 4 april om 20.30 uur De Vest te zien.

Tickets

Tickets reserveren via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, tel 072- 548 99 99.