Indahouse.
Indahouse. (Foto: aangeleverd)

Open Podium bij De Zwaan Cultureel

Uitgaan

UITGEEST - Het maandelijkse Open Podium bij De Zwaan Cultureel is op zaterdag 23 maart. In een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje kun je genieten van muzikale acts.

Aankomende zaterdag zijn de volgende artiesten te bewonderen in het Dorpshuis: Helga en Johan vormen Van Hemel en Hel en brengen polderfado, country en folk met soms ook punkinvloeden. Met tweestemmige zang, gitaar, diverse fluiten, klarinet en soms zelfs een doedelzak.

Hans Benz speelt en zingt covers van bekende artiesten als John Mayer, James Taylor, Paul Simon en instrumentale stukken van Chet Atkins en Tommy Emmanuel.

Indahouse speelt hedendaagse muziek in een akoestische jas. Ze brengen nummers van onder anderen Paolo Nutini, George Ezra en Harry Styles, met meerstemmige zang, cajón, contrabas en mandoline.

Rick Buur speelt Nederlandstalige liedjes over liefde, lachen, twijfel, ellende, moord en doodslag, Kerstmis, kermis en voetbal tussen Akersloot en Amsterdam.

Herman en Els vormen het duo FOLKUST. Zij brengen onder andere americana, blues, Ierse muziek en bekende nummers. Dit alles op geheel eigen wijze vertolkt, met een afwisselend geluid.

Folkzanger Ian Merkoulov zingt met zijn warme, krachtige stem in het Engels over pracht in de natuur, rust en verbinding, geïnspireerd op het Noord-Hollands duingebied.

Gratis toegang

De aanvang is om 20.15 uur en de toegang is gratis, zaal open om 20.00 uur.

De Zwaan Cultureel, Middelweg 5 te Uitgeest.