Ben jij de gedreven vakspecialist in de metaaltechniek/constructie die Tetrix Bedrijfsopleidingen zoekt?
Ben jij de gedreven vakspecialist in de metaaltechniek/constructie die Tetrix Bedrijfsopleidingen zoekt? (Foto: Tetrix Bedrijfsopleidingen)

Nieuwe generatie metaalbewerkers opleiden bij Tetrix Techniekopleidingen?

ZAANDAM - Tetrix Techniekopleidingen in Zaandam is op zoek naar een gedreven vakspecialist in de metaaltechniek/constructie die zijn passie en kennis wil overdragen aan gemotiveerde leerling-werknemers.

In de praktijkwerkplaatsen van Tetrix werken leerlingen aan het ontwikkelen van essentiële metaalvaardigheden zoals boren, buigen, knippen, kanten, zagen en lassen van metaal. 


Het opleidingsprogramma stelt leerlingen in staat om direct toepasbare praktijkervaring op te doen, waardoor ze goed voorbereid zijn op de uitdagingen binnen het bedrijfsleven.

Over Tetrix

Tetrix Techniekopleidingen is gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige praktijkopleidingen op het gebied van metaaltechniek, constructie en lassen. Met een team van ervaren techniekopleiders streven wij ernaar om leerlingen te voorzien van de kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor een succesvolle carrière in de technische sector.

Ben jij de nieuwe opleider in Zaandam?

Heb jij ruime ervaring binnen de metaaltechniek als lasser, fitter, constructiebankwerker, voorman of chef werkplaats? Heb je affiniteit met jongeren en/of het begeleiden van collega's? Dan zou je deze opgedane kennis en ervaring goed kunnen overdragen aan leerlingen en cursisten als Techniekopleider bij Tetrix Techniek!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de vacature Techniekopleider Constructie/Metaaltechniek en Tetrix Techniekopleidingen op de website www.tetrixtechniek.nl/werkenbij.