Alle aandacht voor zorg zonder zorgen.
Alle aandacht voor zorg zonder zorgen. (Foto: NikkiNatzijl)

Noordwest Foreest Kliniek

ALKMAAR - Noordwest Foreest Kliniek is een kliniek voor operaties op het gebied van chirurgie, orthopedie en plastische chirurgie. Het gaat hierbij om planbare operaties aan bijvoorbeeld knie, heup, galblaas, lies of hand/pols. Er kan efficiënt gewerkt worden en patiënten worden sneller geholpen. Na de ingreep kan men in de meeste gevallen dezelfde dag nog naar huis.

Alle aandacht voor zorg zonder zorgen

Foreest Kliniek is gevestigd in Centrum Oosterwal in Alkmaar en is onderdeel van Noordwest Ziekenhuisgroep. Na verwijzing van uw huisarts komt u via de poliklinieken van de hoofdlocaties bij ons terecht. U wordt geopereerd door medisch specialisten van Noordwest en kunt rekenen op persoonlijke aandacht en een zorgzame behandeling in een prettige omgeving. Alles is erop gericht om zorgeloos geholpen te worden en snel te herstellen. Dat begint al bij het maken van duidelijke afspraken, zodat u weet waar u aan toe bent. Op de dag van de operatie wordt u ontvangen door een van onze collega’s. Wij begeleiden u van de afdeling naar de operatiekamer en via de recoveryafdeling weer terug naar de afdeling. Wij staan voor u klaar tot uw behandeling helemaal achter de rug is.


Op deze kleinschalige locatie hebben we korte lijnen. Noordwest Ziekenhuisgroep biedt op de achtergrond een veilig vangnet. Met zijn allen zorgen we voor een goede sfeer om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Meer informatie? Ga naar www.foreestkli
niek.nl of zet zaterdag 13 april in uw agenda, dan is er een open dag en kunt u een kijkje komen nemen op onze locatie. 


Noordwest Foreest Kliniek, Comeniusstraat 3, 1847 MS Alkmaar.