Afbeelding
(Foto: )

Bedrijfsfit, voor een gezonde & aantrekkelijke werkplek!

Investeren in de gezondheid en het welzijn van medewerkers is voor ieder bedrijf belangrijk. Gezond en fit personeel is creatiever, productiever en beleeft meer werkplezier.  Een uitstekende manier om dit te doen is door de introductie van een sport- en beweegprogramma.

Dat bewegen gezond is weet vrijwel iedereen. De Nederlandse Norm Gezond Bewegen ligt op 30 minuten bewegen per dag. Ondanks dat veel mensen van het bestaan van deze norm weten, houden maar weinig mensen zich hieraan. Ook op de werkvloer is dit te merken: de helft van de werkzame bevolking beweegt te weinig. Alkmaar Sport maakt het bedrijven in de regio gemakkelijk en biedt BedrijfsFit.

Bedrijfsfit

Als bedrijf is het belangrijk om te investeren in de gezondheid en het welzijn van je werknemers. Een uitstekende manier om dit te doen, is door deel te nemen aan Bedrijfsfit. Hiermee kunnen bedrijven hun werknemers stimuleren om actief te blijven en een gezonde levensstijl te omarmen.

Door regelmatig deel te nemen aan sportactiviteiten zoals fitnesslessen, groepslessen of sporttoernooien, kunnen werknemers stress verminderen en hun fysieke conditie verbeteren. Dit kan leiden tot een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en een positievere werkomgeving.

Bovendien biedt Bedrijfsfit bij Alkmaar Sport een uitstekende gelegenheid voor teambuilding. Samen sporten creëert een gevoel van verbondenheid en collegialiteit, wat de samenwerking binnen het bedrijf kan versterken.

Bewegen als onderdeel van de bedrijfscultuur

En als kers op de taart kan het aanbieden van een sport- en beweegprogramma als Bedrijfsfit ook bijdragen aan het imago van je bedrijf. Door te laten zien dat je als bedrijf investeert in het welzijn van je werknemers, ben je een aantrekkelijke werkgever voor potentiële nieuwe medewerkers.

Kortom Bedrijfsfit bij Alkmaar Sport biedt tal van voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Het is een investering in de gezondheid, het welzijn én de productiviteit van het personeel, en het kan bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur en imago. 

Waar wacht je nog op?

Doe mee en maak van jouw bedrijf een gezonde en aantrekkelijke werkplek!

Meer informatie

Marlou Zuurbier komt graag in contact om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak met Marlou via bedrijfsfit@alkmaarsport.nl

Zichtbaarheid & sponsormogelijkheden

Als bedrijf meer zichtbaarheid of naamsbekendheid krijgen kan op vele manieren. Sport mogelijk maken voor kinderen die anders niet kunnen sporten, voor scholieren die zo extra activiteiten kunnen ondernemen of activiteiten mogelijk maken die anders niet gefinancierd kunnen worden is vriendelijke manier.

Alkmaar Sport organiseert het hele jaar door diverse sportactiviteiten en evenementen. Een voorbeeld hiervan zijn de educatieve scholenprojecten voor basisschoolleerlingen in de regio. Als eerste Red je vriendje, een project waarbij je in het zwembad leert wat je moet doen als je onverhoopt (met je fiets) in het water valt. Of FietsFratsen dat kinderen voorbereidt voor de fietstocht naar de middelbare school. En de populaire ICE Games, een uniek beweegprogramma waarin kinderen kennismaken met ijs.

Maatschappelijke sponsoren

Door een bijdrage van maatschappelijke sponsoren én Alkmaar Sport kunnen jaarlijks duizenden scholieren deelnemen aan deze programma’s tegen een minimale bijdrage. Heeft u interesse om een van deze activiteiten te sponsoren en zichtbaar te zijn voor basisschoolleerlingen en hun ouders? Drink dan eens een kopje koffie met Marlou.

Zichtbaarheid

Meer interesse in zichtbaarheid zonder verbintenis met activiteiten? Ook dat kan. In, op of rond de verschillende sportaccommodaties van Alkmaar Sport is het mogelijk om uw naam zichtbaar te maken. 

Meer informatie

Marlou Zuurbier komt graag in contact om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak met Marlou via:bedrijfsfit@alkmaarsport.nl




Bedrijfsfit

Fit & Vitaal personeel

Teambuiliding

Aantrekkelijke werkgever

Afbeelding
Marlou Zuurbier gaat graag met u ingesprek.