Extra informatieavond koopwoningen Broeckgouw: De Hors

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Artist impression De Hors )

VOLENDAM - Wegens grote belangstelling voor de informatieavond over de starterswoningen in de Broeckgouw: De Hors houdt de gemeente Edam-Volendam een tweede informatieavond op maandag 21 september in PX Volendam, W.J. Tuijnstraat 15, Volendam. 

Benieuwd hoe de wijk  met 24 startersappartementen en 11 koopwoningen aan de oostrand van de Broeckgouw  eruit gaat zien? Kom dan naar de extra informatie avond in de PX10. 

Starters op woningmarkt

De woningen zijn speciaal zijn ontwikkeld voor de doelgroep starters met een beperkte leencapaciteit.

VON-richtprijzen

Tijdens de informatiemarkt worden de impressies (op basis van het voorlopige ontwerp) en de VON- richtprijzen gepresenteerd. Geïnteresseerden krijgen de gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers van het projectbureau en kunnen de brochure afhalen.

Tijdslot vanwege coronavirus

Let op: Vanwege de huidige RIVM maatregelen in verband met het coronavirus is het verplicht om een reservering te plaatsen voor een specifiek tijdslot. Kijk voor de tijdsloten tussen 17.00 en 20.50 uur op de website. Reserveren kan alleen online via www.debroeckgouw.nl/dehors. Alléén bezoekers met een geldig reserveringsbewijs worden toegelaten.

Brochure starterswoningen de Hors 

Ben je verhinderd of kom je liever niet fysiek naar de informatiemarkt? Alle informatie, inclusief de brochure is vanaf 23 september ook digitaal te raadplegen via de website www.debroeckgouw.nl/dehors.