Derde DSS G-handbaltoernooi in De Waterakkers

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Na het zeer geslaagde toernooi van vorig jaar organiseert DSS op 8 maart 2020 wederom een G-handbaltoernooi in sporthal De Waterakkers in Heemskerk. Aan dit toernooi voor mensen met een verstandelijke beperking zullen acht verschillende teams deelnemen.

Naast de wedstrijden waar het spelplezier voorop staat, zal er een Photobooth zijn waar je leuke foto's kunt maken die direct geprint worden. Verder is er een loterij met hele leuke prijzen die gesponsord worden door de lokale winkels van Heemskerk.

Omdat DSS onlangs gestart is met Walking Handbal, zal er tussen 12.00 en 13.00 uur een clinic Walking Handbal plaatsvinden. Dit ter promotie om 50-plussers kennis te laten maken met deze leuke sport.

''Speciale dank gaat uit naar onze sponsors van deze fantastische dag. Zonder Tata Steel, Vomar Voordeelmarkt, Boekweit Olie Makelaars/Taxateurs, Albert Heijn Rijksstraatweg en alle onbetaalbare vrijwilligers kunnen wij dit toernooi niet organiseren. Namens alle deelnemers en betrokkenen een groot applaus'', aldus de organisatie.

Iedereen kan aanwezig zijn en meedoen met de clinic Walking Handbal.