Kom spelen en timmeren bij buurtcentrum d’Evelaer!

Algemeen
Kom naar buurtcentrum d’Evelaer in Heemskerk.
Kom naar buurtcentrum d’Evelaer in Heemskerk. (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Wil jij lekker bezig zijn tijdens de schoolvakantie? Kom dan naar buurtcentrum d’Evelaer in Heemskerk. In augustus kun jij twee weken lang volop spelen en timmeren.

In de laatste twee weken van de zomervakantie zijn er verschillende activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden. Op 4, 5 en 6 augustus is er in de ochtend voor kleuters een speelochtend met het thema Woeste Willem, een natuuractiviteit met Boswachter Evert Jan voor kinderen van twee t/m zes jaar, waarbij je na afloop een echt boswachter diploma behaalt en een poppenkastvoorstelling (geschikt vanaf 2 jaar) over de koning die gaat kamperen. Voor kinderen van zes t/m twaalf jaar zijn er in de middag leuke workshops, zoals acrobatiek, tapas maken of Krav Maga, een zelfverdedigingsport.

Buitenspeeldagen voor kinderen van 6 t/m 8 jaar

Op 11,12 en 13 augustus zijn er buitenspeeldagen, met het thema prinsessen en piraten! Elke dag kunnen kinderen iets leuks doen, een piratenspeurtocht waarbij de kinderen een piratenmysterie moeten oplossen, een kasteel of een piratenschip timmeren, zich laten schminken als prinses of piraat of meedoen aan sport & spelactiviteiten.

Voor alle activiteiten geldt het coronaprotocol en dien je je aan te melden via www.evelaer.nl.