Twee mixed media workshops over katten en engelen bij Toverzicht

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Er zijn binnenkort twee mixed-media workshops bij Toverzicht in Heemskerk. Op zaterdagmiddag 31 oktober is er eentje speciaal voor alle kattenliefhebbers en op 7 november is het thema engelen en op 31 oktober is het thema katten. Bij beide workshops werken we op een paneel van 20x20 cm en als je tijd hebt, mag je meerdere ontwerpen maken.

De kattenworkshop is helemaal nieuw. Eerst gaan we werken aan een mooie achtergrond. Waar zit jouw kat? In de vensterbank of loopt hij lekker buiten in de sneeuw? We gebruiken voor de elementen van de achtergrond acrylverf, papier en druktechnieken. Voor de katten zelf hebben we een andere techniek. Je hoeft zelf niet goed te zijn in het tekenen van katten!

Bij de workshop ‘Mixed-media Engelen’ concentreren we op het maken van patroontjes op papier waarmee we de jurk van de engel maken. Zorgvuldig kies je een kleurenpalet en zet je de eerste laag van je werk op. Ook besteden we natuurlijk aandacht aan het gezichtje van de engel.

Bij beide workshops is al het materiaal inbegrepen en ook voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Je hoeft dus nergens anders aan te denken dan jouw eigen schilderproces. Deze workshops duren van 13.00 tot 17.00 uur. Het atelier van Toverzicht bevindt zich aan de Willem van Coulsterstraat 2 in Heemskerk. Er is voldoende ruimte om anderhalve meter afstand te bewaren. Bij een groep groter dan 6 deelnemers, wordt de workshop mogelijk verplaatst naar een grotere ruimte in het pand.

Lees meer en geef je op via www.toverzicht.nl of mail naar marloes@toverzicht.nl.