Willem Visser levert bijdrage aan National Geographic kalender 2021

Algemeen
Deze herten staan in de kalender.
Deze herten staan in de kalender. (Foto: Willem Visser)

HEEMSKERK - Vorige week is de nieuwe 2021 kalender van National Geographic uitgekomen met daarin een foto van fotograaf Willem Visser uit Heemskerk.

“Vorige week lag de kalender met een brief op de mat waarin vermeld stond dat mijn foto uit meer dan 10.000 inzendingen was gekozen voor de National Geographic kalender 2021” aldus Willem Visser. “Een bijzonder leuke verrassing en erkenning van je werk als zo’n uitgave een foto van je publiceert. Dit is de droom van elke fotograaf!”

De foto is vorig jaar 2019 genomen in de Waterleidingduinen. Bij zonsopkomst lag een groep herten in de mooie ochtendzon te ontwaken. Visser: ‘’ Toen ik thuis kwam lag de kalender van National Geograpic in de brievenbus, met een brief dat mijn foto uit meer dan 10.000 inzendingen is gekozen voor de 2021 kalender.’’ Na jarenlang hobbymatig met film en fotografie bezig te zijn geweest, Visser sinds 3 jaar professioneel actief met het maken van foto’s. ‘’Het vastleggen van de ziel van de natuur en mensen is het mooiste dat er is’’, aldus de Heemskerker. Zo maakt hij o.a. de foto’s van de promotiewebsite van de gemeente Heemskerk: www.heemskerkzeevantijd.nl, heeft hij op de Houtwegen in Heemskerk de beschikking over een fotostudio in Heemskerk waar hij met regelmaat particulieren en ondernemers op foto zet en via www.willemvisser.com zijn natuurfoto’s te bestellen.

Zodra COVID-19 het weer toelaat, zal Visser in 2021 o.a. exposeren in het gemeentehuis van Heemskerk en restaurant de Oude Keuken in Bakkum. Meer info: www.willemvisser.com

Kalender cover.