Herbeleef de rauwe boodschap van The Doors

Cultuur
De zanger vertoont een treffende gelijkenis met de legendarische Jim Morrison.
De zanger vertoont een treffende gelijkenis met de legendarische Jim Morrison. (Foto: Emile Vrolijk)

HEERHUGOWAARD - Ga mee terug naar de iconische tijd waarin Morrison, Manzarek, Krieger en Densmore hun grenzen verlegden met de legendarische band The Doors. Laat je tijdens Fifty Years of Sex and Death betoveren door de muziek, obscure dansen en intense poëzie. Beleef het donderdag 13 augustus live bij Cool kunst en cultuur!

In de jaren zestig stonden de lieflijke klanken van de hippies schril contrast met de rauwe boodschap van The Doors, geen ‘Peace and Love’ maar ‘Sex and Death’. Ga mee terug naar de hoogtijdagen van de band met nummers als ‘Light My Fire’, ‘Love Her Madly’, ’LA Woman’ en ‘Riders on the Storm’. De zanger heeft de looks en stem van Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen. Laat je betoveren en maak het mee!

Zaalindeling
In verband met de maatregelen rondom COVID-19 maakt Cool gebruik van een aangepaste zaalindeling. De zaal is omgebouwd tot een knusse, intieme en veilige ruimte. De stoelen in de theaterzaal zijn geplaatst in setjes van twee. Op deze manier heeft de artiest op het podium voldoende interactie met het publiek, maar wel op een veilige manier.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl