Nieuw powertrio Boost! komt de boel eens flink wakker schudden

Uit
Topmuzikanten Jerome Hol, Rob Mostert en Erik Kooger vormen samen 'Boost'.
Topmuzikanten Jerome Hol, Rob Mostert en Erik Kooger vormen samen 'Boost'. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Het nieuwe powertrio ‘Boost!’ komt donderdag 17 december de boel eens flink wakker schudden in Heerhugowaard! Deze rasmuzikanten vermengen hun liefde voor onder meer rock, blues en psychedelische muziek met een vleugje jazz tot een spectaculair geheel. Bereid je voor op moddervette Hammond-sounds, virtuoze gitaarriffs en strakke beats en maak het mee in Cool!

Van stilgevallen agenda naar inspirerende jamsessies

Begin dit jaar besloten Rob Mostert (Hammond), Jerome Hol (gitaar) en Erik Kooger (drums) middenin de lockdown de handen ineen te slaan en hun stilgevallen leven een boost te geven. Ze kwamen wekelijks bij elkaar voor inspirerende jamsessies en het schrijven van nieuwe stukken. Het resultaat is niet alleen goede muziek maar ook het ontstaan van het nieuwe powertrio ‘Boost!’, dat zich het beste laat omschrijven als een loud & nasty rollercoaster ride. Ben jij er klaar voor? Maak het mee donderdag 17 december in Cool!

Reserveren

Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. In verband met de aangescherpte maatregelen zal deze voorstelling tweemaal voor maximaal dertig personen gespeeld worden. Het maximaal aantal te reserveren kaarten is twee per persoon. Kom je alleen of met meer? Neem dan contact op met de servicebalie van Cool via info@coolkunstencultuur.nl.