Uniek theater in Kolhorn

Uitgaan
Dette Glashouwer.
Dette Glashouwer. (Foto: aangeleverd)

KOLHORN - Dette Glashouwer trok tijdens de lockdown het land door met haar huiskamer-voorstelling ‘Dying is Absolutely Safe’. Zondag 18 juli reist ze af naar de dorpshuiskamer van Kolhorn.

Dying is Absolutely Safe 

‘Dying is Absolutely Safe’ is een bewustzijnsverruimend verhaal over wat ons allemaal boven het hoofd hangt en wat Dette met open vizier in de ogen probeert te kijken. Dette maakt al meer dan 30 jaar spraakmakende en opzienbarende voorstellingen. Eerst met theatergroep Suver Nuver en daarna solo. Over de werking van ons geldsysteem, over vrede en bewustzijn en nu over de veiligheid van sterven. 

Kaarten

Kaarten voor deze unieke voorstelling in dorpshuis De Nieuwe Horn zijn vanaf heden verkrijgbaar. Er is - vanwege de coronamaatregelen - een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten kosten €10,- per persoon, contact te betalen bij aankomst. De entree wordt geheven om de onkosten te dekken. Na de voorstelling wordt met de pet rondgegaan voor een vrijwillige bijdrage aan de acteur. Kaarten reserveren per mail: karen.laarveld@gmail.com met opgave van naam en telefoonnummer.