Voice-finalist Demi bij badmintonclub Slash

Algemeen
De Hoornse Voice of Holland-ster Demi van Wijngaarden opent de Open Inloop bij Badmintonclub Slash.
De Hoornse Voice of Holland-ster Demi van Wijngaarden opent de Open Inloop bij Badmintonclub Slash. (Foto: aangeleverd)

HOORN - De Hoornse Voice of Holland-ster Demi van Wijngaarden opent maandag 23 september de Open Inloop bij badmintonclub Slash. Iedereen is welkom om met de zangeres op de foto te gaan. De Risdamse Badminton Club Slash bestaat bijna veertig jaar. Het thuishonk is al die jaren sporthal De Huesmolen, De Huesmolen 60 in Hoorn.

Demi speelt het openingspotje. De Open Inloop is in sporthal De Huesmolen in Hoorn om 19.30 uur. Rackets zijn aanwezig. Neem wel zelf sportschoenen mee. Voorzitter Kees van Kleef van RBC Slash laat weten dat de club nu ook openstaat voor gebruikers van de sport- en cultuurstrippenkaart van de gemeente Hoorn voor mensen die met een minimuminkomen moeten rondkomen.

Bij RBC Slash kunnen liefhebbers elke maandag en woensdag een avondje sporten: maandag vanaf 19.30 uur en woensdag vanaf 20.00 uur. Nieuwkomers spelen drie keer gratis. Maandag is het mogelijk om vanaf 19.45 uur mee te doen met de gratis training. Hierbij krijgen spel en techniek de aandacht. Na de training kunnen de badmintonners vrij spelen. Gevorderde spelers kunnen meedoen aan de West-Friese Badminton Combinatie. Daarin speel je tegen andere verenigingen uit de West-Friese regio. Slash organiseert voor ouderen het Ouderenbadminton op vrijdag tussen 14.30 en 16.30 uur. De kosten zijn 2,50 euro per keer, lidmaatschap is niet verplicht.

Meer informatie: www.rbcslash.nl.