7 jaar Omroep Pim

Algemeen
Burgemeester mevrouw L. Kroon drukt samen met Pim’s weduwe Johanna Mensen symbolisch op de startknop van Omroep PIM.
Burgemeester mevrouw L. Kroon drukt samen met Pim’s weduwe Johanna Mensen symbolisch op de startknop van Omroep PIM. (Foto: Ria Houweling)

WATERLAND - Inmiddels is het al weer 7 jaar geleden dat Omroep PIM met een 10 uur durende live-uitzending begon als DE lokale omroep van Waterland. En nog steeds verslaan we met heel veel plezier alles wat er in Waterland gebeurt.

Omroep PIM is ooit ontstaan bij een groep vrienden die graag de grote droom van hun vriend Pim Mensen in vervulling zouden willen laten gaan: een lokale omroep voor iedereen. Pim was vanaf de oprichting nauw betrokken bij de omroep, maar helaas overleed hij aan de gevolgen van ALS voor de officiële start van de omroep die nog steeds zijn naam draagt.

Omroep Pim, Gefeliciteerd!

Op 7 april 2013 drukte de toenmalige burgemeester Luzette Kroon, samen met Pim’s weduwe Johanna Mensen, symbolisch op de startknop van Omroep PIM. Daarna volgde een 7 uur durende live uitzending vanuit Café De Swaen. En sindsdien zetten een groep vrijwilligers zich dag en nacht in om lokaal nieuws te verslaan en is Omroep PIM onlosmakelijk met de gemeente Waterland verbonden. En ook de komende jaren zullen de vrijwilligers van PIM zich in blijven zetten om al het nieuws van Waterland in beeld te brengen.

Tijdens de viering van het 5-jarig jubileum werden de vrijwilligers van Omroep PIM verrast door de Marker feestband De Kokosmakronen die speciaal voor dat jubileum een lied hadden geschreven. En ja... als je de 5 vervangt door 7, dan is de tekst nog steeds heerlijk mee te brullen.