Pino uit Kwadijk vermist

Algemeen
Wie heeft deze lieve kat uit Kwadijk gezien?
Wie heeft deze lieve kat uit Kwadijk gezien? (Foto: aangeleverd)

KWADIJK - Sinds 13 juni is deze kater uit Kwadijk vermist. De kater luistert naar de naam Pina en wordt erg door zijn baasjes gemist.

In de week na 13 juni is Pino nog bij de Fenixtuintjes gezien. De baasjes denken dat hij wellicht vanaf dat punt de brug over is gegaan en is verdwaald. "Hij is niet meer bij de tuinen, hier hebben we uitgebreid gezocht. Misschien is hij Purmerend ingelopen, of de andere kant van de dijk op" zegt familie Kruissel.

Pino is vrij klein, is zwart met witte snorharen, heeft een wit streepje op zijn neus, witte borst en witte achterpootjes. Hij is gechipt en overal als vermist opgegeven, maar zonder resultaat.

"Onze autistische zoon mist hem vreselijk en is erg verdrietig, want het was echt zijn speelkameraadje. Als hij het moeilijk had, werd hij altijd weer opgevrolijkt door Pino. Pino kwam hem altijd begroeten als hij thuis kwam." Hopelijk kan iemand familie Kruissel helpen Pino te vinden. Wanneer u denkt deze kater te hebben gezien dan kunt u telefonisch contact opnemen met de familie Kruissel op 06-21625449 of 06-53181864.