Diverse activiteiten bij ‘t Stadsplein

Uitgaan
't Stadsplein organiseert diverse activiteiten voor jong en oud, ook in de meivakantie.
't Stadsplein organiseert diverse activiteiten voor jong en oud, ook in de meivakantie. (Foto: Pexels)

BOVENKARSPEL - Bij ‘t Stadsplein in Bovenkarspel kun je terecht voor verschillende activiteiten, hieronder een overzicht.

Iedere laatste vrijdagochtend van de maand van 10.00 tot 12.00 uur kun je spullen laten repareren bij het repaircafé. Aankomende keren zijn 26 april en 31 mei.

Koffiedrinken

Op de eerste zondag van de maand kunt u gezellig koffie/thee drinken. De eerstvolgende keer is zondag 5 mei van 10.30 tot 12.30 uur met thema ‘Plaatjes van vroeger’. Neem één of meerdere foto’s mee van vroeger waarover u iets wilt vertellen. We maken een expositie voor een dag. Wilt u een keer een leuke extra invulling geven aan deze koffie ochtend; muziek of mini lezing. We staan open voor suggesties.

Rommelmarkt

Iedere tweede zaterdag van de maand kunnen belangstellenden komen struinen of verkopen tijdens de rommelmarkt. Aanmelden voor een tafeltje is noodzakelijk. De eerstvolgende keer is zaterdag 11 mei van 10.00 tot 13.00 uur. De entree is gratis.

Meivakantie

Ook in de meivakantie is er van alles te beleven bij of mede georganiseerd door ‘t Stadsplein. Maandag 29 april wordt er een creatieve ochtend georganiseerd voor kinderen vanaf 6 jaar. Dinsdag 30 april is er een kinderspektakel bij De Flint. Woensdag 1 mei is het dart en pool toernooi bij J.C. Inventas. Donderdag 2 mei is er een kinder kookworkshop over chocolade. Vrijdag 3 mei speelt de film Wonka in Het Postkantoor én is er een bingo bij J.C. Inventas. 

Kindermiddag

Een nieuwe activiteit is iedere donderdagmiddag een kindermiddag van 14.15 tot 15.15 uur. Aanmelden is niet nodig, de kosten bedragen 1,- euro per kind. Wekelijks een andere activiteit, zoals knutselen, tekenen, spelletjes en bakken.

Italiaanse lunch

Een heerlijke vrolijke Italiaanse 2-3 gangen lunch op dinsdag 14 mei van 13.00 tot 15.00 uur. U hoeft ’s avonds niet meer warm te eten. Komt u ook, dan maken we er een lekkere en gezellige middag van.

Informatie

Ga voor alle informatie over de activiteiten naar de websites: www.tstadsplein.nl en www.jcinventas.nl.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda