Timmerhoek feestelijk in ontvangst genomen in zorgcentrum Swaensborch

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Pep)

MONNICKENDAM - Binnen zorgcentrum Swaensborch aan de Pierebaan in Monnickendam bestond nog geen ruimte waar voornamelijk mannelijk bewoners hun ‘ei’ kwijt konden. Daar is maandag 11 maart een einde aangekomen met de in ontvangst neming van ‘De Timmerhoek’. De Timmerhoek is gecreëerd achter in de activiteitenruimte ‘de Botterzaal’ van het zorgcentrum. 

Binnen de organisatie van Swaensborch leefde al een tijdje de wens om een deel van de activiteitenruimte te gebruiken voor knutselen met hout. Door wat rond te bellen met bedrijven, kwam de organisatie in contact met een aantal bedrijven, die deze Timmerhoek, inclusief veel gereedschap, wel wilden sponsoren. Willem Slot van ‘Van Geemen’ en Gideon Roos van ‘Leguit en Roos’ zijn ‘de kar gaan trekken’. Zij hebben van Swaensborch de wensen in beeld gebracht en via hun netwerk hebben zij acht extra sponsors weten te binden aan dit project. 

Namens de medewerkers & bewoners van Swaensborch worden de onderstaande deelnemende bedrijven hartelijk bedankt.

Bouwgroep Buitenhuis B.V.

Aannemings- en Machinebedrijf Huiberts B.V,

Van Geemen Grond Wegen Water

Kees Butter Timmerwerken

Loon- en Maaibedrijf De Struunhoeve

EIPI Belettering & Gevel reclame

Deegen Sloop- en Asbesttechniek

NP Elektrotechniek

Aannemersbedrijf Leguit en Roos

Waterland Installatie Techniek

Oproep

Het zorgcentrum is ook op zoek naar vrijwilligers, om te komen assisteren bij de hout-knutsel activiteiten. Aanmelden kan via de vrijwilligers coördinator Elly Schipper, via mail bereikbaar eschipper@evean.nl.

Pieter Pereboom / www.MarkerNieuws.com 

Afbeelding